Wegens vakantie zijn wij gesloten van vrijdag 24 juli t/m vrijdag 14 augustus.
Maandag 17 augustus zijn we weer geopend.


Vouwwanden

Aluminium vouwwanden uit Asten

De aluminium vouwwanden van Inno-Top Asten vormen -door de zorgvuldig ontwikkelde aluminium profielen- de perfecte combinatie van kwaliteit en schoonheid. Het ruimtelijke effect wat gecreëerd wordt doordat aluminium vouwwanden verdiepingshoog en kamerbreed te openen zijn èn de extra lichtinval die het oplevert vervaagt de grens tussen het binnen- en buitenleven.

Uitvoeringen van aluminium vouwwanden.

Inno-Top Asten biedt 2 verschillende uitvoeringen van aluminium vouwwanden. U heeft de keuze uit een goed geïsoleerde vouwwand of een ongeïsoleerde vouwwand. De geïsoleerde aluminium vouwwanden zijn van magneetrubbers voorzien wat zorgt voor een perfecte windafdichting. Bij beide uitvoeringen kunt u ervoor kiezen om de onderdorpel verdiept in te bouwen of om een nagenoeg vlakke onderdorpel te kiezen. De vlakke onderdorpel is o.a. zeer geschikt voor rolstoelgebruikers. We leveren alle vouwwanden in elke gewenste maat en de kleur is ook door u af te stemmen op de rest van uw in- en exterieur.

Meer informatie over aluminium vouwwanden

Wilt u graag meer informatie over de aluminium vouwwanden van Inno-Top Asten? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Als u uw keuze al heeft gemaakt kunt u hier een offerte aanvragen.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven